Åbningstider:

Mandag​

​09.30 - 16.00​

Tirsdag

​09.30 - 16.00​​

Onsdag

​09.30 - 16.00​​

Torsdag

​09.30 - 16.00​​

Fredag

Lukket​​

Tidsbestilling på tlf:

​Klinisk Tandtekniker

Jyllandsgade 19 C

75 92 60 61

Studsdalvej 41

75 56 33 90 / 22 94 58 50 (mobil)

​✓ ​Forsikringshjælp & garanti på proteser ✓ Udebesøg & adgang for kørestole ✓ Akuttider & gratis vejledning

Tandimplantat giver dig nye tænder

Mistede tænder hos voksne kan i dag erstattes af et tandimplantat. Tandimplantater er det nærmeste, man kan komme sine egne tænder. Da enkeltkroner, broer eller tandprotesen fastholdes af tandimplantater i kæben med tryklåse eller skruer, føles de som ens egne.

Bestil din tid nemt og hurtigt her.

Nye tænder med en implantatbehandling

En del mennesker, der har båret helproteser i mange år, kan på et tidspunkt få så store problemer med deres protese - især i underkæben - at den eneste brugbare løsning er at få foretaget en implantatbehandling, hvor titaniumskruer indopereres i kæbeknoglen og derefter fungerer som kunstige tandrødder.

Det mest almindelige er at få indsat to implantater svarende til hjørnetænderne. Selve operationen foretages af specialtandlæger.

Når implantaterne er godt forankret i kæbeknoglen, fremstilles og påmonteres de nye tænder, så du herefter kan tale, smile, le og spise normalt.

Der er flere og flere, der får foretaget implantatbehandling, da det er en behandling, der har givet mange mennesker virkelig forøget livskvalitet.

Vælg en protese med magneter

Hvis du har problemer med en løs undermundsprotese og/eller en løs overmundsprotese, kan det være en af mulighederne at få dit tandimplantat til at sidde fast på gummen ved hjælp af magneter.

Magneter fungerer i princippet på samme måde som et tandimplantat, det er bare en magnet i stedet for en tryklås. For at få undersøgt, om du er egnet til sådan en operation, skal du gennem en forundersøgelse ved tandlægen.

Garanti på dit nye tandimplantat

Vi tilbyder garanti på dine nye tænder i tilfælde af følgende:

  • Unaturlig slitage
  • Misfarvninger
  • Brud der ikke skyldes overlast
  • Andre skader, der skyldes fejl eller mangler ved de anvendte materialer eller fremstillingsprocessen.

Dog dækker garantien ikke naturligt slid på dine nye tænder og tandimplantat, samt svind af gummer.

Hvad koster tandimplantat?

​En nærmere gennemgang af procedure, materialer og pris på nye tænder kan fås på klinikken i Fredericia ved Børkop. Du er dog altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om priser på tandimplantater eller ved andre tvivlsspørgsmål. Du får også altid et prisoverslag inden vi går igang med at lave tandimplantater til dig.

Bestil tid til klinikken og få nye implantater

Kontakt os på telefon 75 92 60 61 eller e-mail gtn@gretetang.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information. Du er også meget velkommen til at benytte bestillingsformularen for at bestille en tid online - det er hurtigt og nemt.

​Klinisk Tandtekniker

CVR: 11251803

Jyllandsgade 19 C

Filial: Studsdalvej 41
​7000 Fredericia

Tlf: 75 92 60 61

E-mail: gtn@gretetang.dk